درجه بندی و سورت
این قسمت قلب خط سورتینگ می باشد که باعث کاهش هزینه های کارگری و اطمینان از کیفیت محصولات سورت شده پس از ارسال به مشتریان
گردد.
محصولات در این قسمت بر اساس وزن، رنگ، چگالی، اندازه، شکل، صدمات سطحی و ویزگیهای داخلی قابل درجه بندی می باشند |
وزن
دستگاههای Sorma از یک سیستم منحصر به فرد استفاده می کند که از سایر سیستمهای مشابه دارای دقت بهتر و بالاتری می باشد.
رولر های حمل کننده میوه با وجود چهار نقطه تماس در محل لودسل (ترازو) ها ، بالاترین میزان دقت را حتی در سرعتهای 10 الی 15 میوه در ثانیه،
در هر لاین در پی خواهد داشت |
رنگ .سیستم سایزبندی بر اساس رنگ ، دقیق و در استفاده آسان می باشد این سیستم هوشمند به صورت اتوماتیک در حین سورت، خود را تنظیم می کند
.گرفتن 30 عکس از هر میوه و تشخیص نقاط تاریک و روشن، دقت این قسمت را از سایر سیستمها متمایز می کند
|
تراکم بافت - چگالی شرکت Sormaبهترین ارائه کننده سیستم سورت بر اساس میزان چگالی است که در تمام دنیا برای تشخیص محصولات سرما زده و یا کم آب (لیمو) و یا
.دارای پوست پف کرده (نارنگی) استفاده می شوند
|
اندازه - قطر - شکل .سیستم تشخیص قطر با گرفتن اندازه های مختلف قطر در عکسبرداریهای چند باره و مقایسه آنها برای به دست آوردن بیشترین دقت حاصل می شود .محصولاتی با اشکال نامتعارف در این سیستم به راحتی قابل تشخیص می باشند
.این مکانیزم به دقت و در سرعت 15 میوه در ثانیه، جداسازی میوه هایی با شکلهای نامتعارف و هدایت آنها به خروجیهای تنظیم شده را ممکن می سازد |
صدمات سطحی - داخلی (Blemish - NIR) این سیستم میوه را بر اساس مشخصات داخلی میوه مانند میزان قند و رسیدگی، ماده خشک، رنگ داخل و یا صدمات داخلی سورت می کند
|